Çocukların gelişim alanları aynı olmakla beraber her çocuğun gelişimi kendi özel durumu içinde gerçekleşir. Bedensel, zihinsel , duygusal ve sosyal alanlarda çocuğu destekleyen , bütün gelişim alanlarında çocuğun gelişimini sağlayan Türkçe oyunları , Fen Oyunları ve Matematik oyunları ile çocuk desteklenmelidir.

Çocuğunuz güvenli olarak www.dijitalegitseloyun.com sitesinde hangi sınıf seviyesinde ise ona uygun olan içeriklerden oluşturulmuş oyunlar oynayabilir.

Çocuğunuz sitemizden oynayacağı aktivitelerle hem eğlenmiş olur, hem dijital yetkinlikleri gelişir.

  • Çocuklarını daha iyi tanıyan ve onları doğru yönlendiren aileler eğitici oyunlar  , ders oyunları, ders içeriklerinden oyunlar , eğitsel oyunlar bularak onların gelişimine katkı sağlar. Çocuklarını iyi tanıyan aileler onların gelişimleri için uygun ortamı daha kolay hazırlarlar. Özellikle uzaktan eğitime geçtiğimiz Pandemi döneminde  ilgili anne ve babalar tarafından, mutlu ve huzurlu bir ortamda eğitilen çocuklar, potansiyellerine daha kolay ulaşabilirler. Oynadıkları eğitsel oyunlar , bir çok alanlarının gelişmesine katkı sağlar. www.dijitalegitseloyun.com sitemizde her sınıf seviyesine uygun içerik ve oyunlar mevcuttur.