2.Sınıf- Türkçe- Zıt Anlamlı Kelimeler konusu ile ilgili hazırladığımız eğitici oyunumuzu hazırlarken, 2.Sınıf- Türkçe- Zıt Anlamlı Kelimeler konu testlerinden, 1.Sınıf- Matematik- Toplama Problemleri 2.Sınıf- Türkçe- Zıt Anlamlı Kelimeler konusu Konu Anlatımı Pdf’lerinden faydalandık.

Sitemizde yer verdiğimiz oyunlar çocuklarımızın psikomotor gelişimi, duygusal ve sosyal gelişimi olumlu yönde etkilediği gibi, zihin ve dil gelişimini de etkiler.

Çocuklar eğlenirken , öğrensin diye

Çocuklarımız oynadıkça görsel, mantıksal ve sözel becerileri artar, yetenekleri gelişir. 2.Sınıf- Türkçe- Zıt Anlamlı Kelimeler Konu Anlatımı ile bilmediklerini anlar , anladıklarını tekrar eder böylece konuyu daha iyi kavrar.
Dijital eğitsel oyun sitesinde yer verilen bütün oyunlar, ve içerikler; çocukların faydasını gözetmekte ve onları eğlendirirken öğretmeyi hedeflemektedir. Sitemiz oyun dostu çocuk sitesi olarak bütün içeriklerini müfredata uygun olarak hazırlamaktadır.

2.Sınıf- Türkçe- Zıt Anlamlı Kelimeler konusunu eğitici oyunlarla pekiştirdiğini göre şimdi bu konuyu çalışmak isteyebilirsin.