23 Nisan’da Youtube kanalımızda gün boyu yapacağımız canlı yayınlarda online Bilgi Yarışmaları yapacağız.

Toyzz Shop TR

Her sınıf için ayrı saatlerde yapacağımız Bilgi Yarışmalarında Youtube kanalımıza abone olan 1. 2. 3. ve 4. sınıflardan , 1. olan 1 kişiye Bakbul Kutu oyunu, seviyesine uygun kitap ve soru bankası olmak üzere 3 hediye bir arada veriyoruz. Ayrıca Youtube kanalımıza üye olanlar arasında aynı gün yapacağımız çekilişle bir kişiye Maker Ardunio seti, bir kişiye 1 yıllık Morpa Kampüs üyeliği hediye ediyoruz.

ÇiçekSepeti [CPI] TR

1.Sınıflar için Youtube kanalımızda Canlı olarak yapacağımız bilgi yarışmamız 23 Nisan Cuma günü saat 11.00’de. aşağıdaki linkten canlı yayına katılabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=1F1KIZib8sk

Toyzz Shop TR

2.Sınıflar için Youtube kanalımızda Canlı olarak yapacağımız bilgi yarışmamız 23 Nisan Cuma günü saat 12.00’de. aşağıdaki linkten canlı yayına katılabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=qIO62SHDSd8

Toyzz Shop TR ÇiçekSepeti [CPI] TR

3.Sınıflar için Youtube kanalımızda Canlı olarak yapacağımız bilgi yarışmamız 23 Nisan Cuma günü saat 14.00’de. aşağıdaki linkten canlı yayına katılabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=44lHSvg-C-Q

Destekten TR

4.Sınıflar için Youtube kanalımızda Canlı olarak yapacağımız bilgi yarışmamız 23 Nisan Cuma günü saat 15.00’de. aşağıdaki linkten canlı yayına katılabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=ylzVSQDlacU